Minőségi Suzuki bontott alkatrészek

Suzuki autójához megfelelő és megbízható Suzuki márkaszervizt keres? A Suzuminn Suzuki márkaszerviz a legjobb választás! Szolgáltatásaik: Suzuki alkatrész, szervizszolgáltatás és bontó. A Suzuki alkatrészeken belül kedvére válogathat az eredeti Suzuki alkatrészek, az untángyártott Suzuki alkatrészek és a bontott Suzuki alkatrészek között.

A bontott alkatrészek a raktárról azonnal elvihetőek. A készlet folyamatosan frissül, amelyről a „Hírek, akciók” menüben folyamatos tájékoztatást olvashat. A telephelyen lévő összes autó karosszériára, motorra és egyéb alkatrészekre van bontva. Ezután következik a kategorizálás és a szakszerű tárolás. Mindez lehetővé teszi, hogy az üres karosszériából még azon ügyfeleket is rövid idő alatt kiszolgálják, akik a legbonyolultabb darabolásokat kérik. Minden Suzuki motort a szakszerű tárolás előtt leellenőriznek, az eredményeket pedig feljegyzik. Ahhoz, hogy az okmányirodában az átírás könnyen elvégezhető legyen a vásárlás után, minden ehhez szükséges okmányt csatolnak. Az alkatrészek, amelyek újraértékesíthetőek szintén feljegyezve kerülnek tárolásra.

Bontott alkatrészeink kaphatóak az alábbi Suzuki autótípusokhoz: Suzuki Swift 1989-1996, Suzuki Swift 1996-2003, Suzuki Switf 2005-től, Suzuki Swift 2010-től, Suzuki Ingnis, Suzuki Wagon R, Suzuki Splash, Suzuki SX4, Suzuki Alto, Suzuki Liana, Suzuki Vitara, Suzuki Grand Vitara, Suzuki Jimmy, Suzuki Baleno és Suzuki Maruti.

További információkért, akciókért látogassa meg a Suzuminn Suzuki márkaszerviz honlapját!

Minőségi Suzuki bontott alkatrészek

Kategória: